Dakpanvervanging FB Pixel

Ongedierte bos

Ongedierte bos Even voorstellen  Achter het bedrijf Ongediertebestrijding Bos schuilt het gezicht van de eigenaar Jan Bos.

Even voorstellen

Achter het bedrijf Ongediertebestrijding Bos schuilt het gezicht van de eigenaar Jan Bos.
Jan is zo’n 15 jaar actief in de ongediertebestrijding en het “omgaan met kleine beestjes” zit hem in het bloed.  De hobby die Jan namelijk al 35 beoefent, is die van imker en hij is in het trotse bezit van 20 bijenvolken. Naast het verzorgen van deze insecten, is Jan al 15 jaar specialist in juist het bestrijden van allerlei ongedierte.

Voor particulieren en bedrijven

Naast bestrijding van ongewenste dieren in huis of tuin van particulieren, voert Bos ook ongediertebestrijding uit voor bedrijven. Ongediertebestrijding wordt steeds meer een onderdeel van moderne bedrijfsvoering. Dit is ontstaan door de steeds strengere wetgeving waar bedrijven qua hygiëne aan moeten voldoen.

Geschoolde specialist

Omdat Jan Bos een gediplomeerd specialist is (SVO, EVM), is het noodzakelijk dat hij zich jaarlijks laat bijscholen. Dit gebeurt met behulp van cursussen van het KAD/EVM, het Kenniscentrum Dierplagen in Wageningen. Zo blijft Ongediertebestrijding Bos altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de ongediertebestrijding.